welcome, selamat datang. tak payah follow pun.

ziarah

assalamualaikum to all :)
pagi tadi ziarah kubur arwah atok.
ade buat bace yasiin(tahlil arwah).
event ni mmang ade tiap-tiap tahun.
dan wajib bile ramadhan.
tapi bukan hari-hari la.
selalunya dibuat pada hujung-hujung ramadhan.

tapi tahun ni ktorang sampai lambat plak :)
sampai-sampai je dah start baca yasiin.
spoil la, hadooih.
xpe-xpe life must go on.

kubur arwar atok baru di upgrade tahun lepas.
so nampak suci r  kubur ni.
lepas upgrade ni senang sket nak cari kubur tu.
kalau dulu nak kene cari pokok kelape dulu baru bleh jumpe kubur atok.
skrang ni pokok kelape tu dah kene potong.
tnggal die punye pangkal je.

lepas dah habis bacaan doa,
semua pun borak-borak.
pasal rumah nenek yang baru tukar karpet.
dengar cerita nenek marah-marah sebab dorg usik-usik barang lame, hahaa.
padan muke :p
nenek mmang selalu begitu :)

oke sampai sini je post ni.
assalamualaikum :)
selamat hari raya :D
kubur mereka sebelah-sebelah
kubur atuk
kubur monyang

p/s: kau sengaja berbuat begitu, lepas tu tuduh samborono. imalwaysrememberboutyou