welcome, selamat datang. tak payah follow pun.

nike run (10.10.10)


assalamualaikum (:
nie nk cter sal 10.10.10 yg lepas. nike ad wat larian "Nike Run"
dorg wat nie sebab singapore sebok nk cabar KL main lari-lari :D
so aku sebagai warganegara yg pantang dicabar pown join laa event nie.
malam tu tdow rumah si Opie Janet..
pagi-pagi kul6 dah sampai kat sane(area msjid as-syakirin)
ingat an lambat lagi nk lari.
rupenye dah ready nk berlepas daa.
time nk warm-up tu nmpak Aizat yg nyanyi-nyanyi tu
pastu acara lari-lari pown bermula.
aku amek 10km, so kne laah gune kudrat lebih skit.

pas dah lari 10km tu lepak-lepak kat area stage jap.
tengok mini konsert, time tu estrange ngah nyanyi pastu pop shuvit plak yg nyanyi.
dah adat r time tgok konsert mesti melompat, so aku pown join r lompat-lompat :D
tapi xlah lompat lame-lame sgat tkut dosa weh!

pastu gerak laa pegi mkan..
mkan kat food court pavi..
harga memang yang terbaek laa!
seb baek aku xmkan..
tgok orang mkan jea, saving :)

otw nak blik boley plak kaki wat hal..
kaki KEJANG!!
hahaa, rase cam nk terajang jea..
seb baik ade haziq merenx..
die laah yang tlong 'rawat' aku kat depan lot10 tuu..
thanks poji merenx :p

pastu balik laa rumah sufi..
and this is ending of the story :)

gambar-gambar!

(bontot sufi kecik :p)
no caption
abang estrange
macha pop shuvit